Cosmar Industries

Goede Service

Gespecialiseerde producten

Kwalitatief aanbod

Voorstrijk stucwerk

Het is belangrijk om de ondergrond die u gaat bezetten te voorzien van voorstrijk, voor u deze voorziet van stucwerk. Daarbij is het goed om rekening te houden met de eigenschappen van de specifieke ondergrond die u gaat voorstrijken om vervolgens te bezetten. Cosmar heeft verschillende soorten voorstrijk voor stucwerk ontwikkeld, speciaal voor de professionele bezetter. Zo kunt u uw klanten altijd een professioneel en strak eindresultaat bieden.

Kies de juiste voorstrijk voor uw stucwerk

U vindt in ons assortiment verschillende soorten voorstrijk voor uw stucwerk. Het verschil zit hem in de ondergrond waarop u voorstrijk wilt aanbrengen. Zo heeft u bij ons keuze uit:

  • PRO-WALL: voorstrijkmiddel voor gebakken stenen, verspuitbaar en kleurloos voor een spectaculair verhoogde aanhechting
  • MKS: voor het gronderen van bouwmaterialen met grote poriën en cellenbeton, reukloos en gekleurd
  • MULTI: voor ondergronden die moeilijk te bewerken zijn met pleister
  • K8: speciaal ontwikkeld voorstrijkmiddel voor het gronderen van silicaatsteen, voor een merkelijk verbeterde aanhechting

Ons assortiment

Naast dat u bij ons terecht kunt voor verschillende voorstrijkmiddelen, vindt u bij ons ook specifieke aanhechtingsmiddelen en hulpmiddelen. Al onze producten kunt u aanschaffen bij onze verdelers. Deze verdelers zitten verspreid door heel België en op onze website vindt u gemakkelijk de verdeler bij u in de buurt. Voor meer informatie over onze producten kunt u natuurlijk altijd terecht bij de desbetreffende verdeler, of door ons te bellen op het nummer 0032 (0) 14 23 07 71.

Misschien vind u dit ook interessant:

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid