Cosmar Industries

Goede Service

Gespecialiseerde producten

Kwalitatief aanbod

Grondeermiddel

Het juiste grondeermiddel zorgt ervoor dat uw ondergrond zuigkracht verliest en het bezetten ervan daardoor een stuk makkelijker wordt. Bij Cosmar vindt u dan ook grondeermiddel voor verschillende ondergronden. Wij produceren professionelen aanhechtings-, voorstrijk- en hulpmiddelen voor de professionele bezetter, zodat u uw klanten een professioneel en strak eindresultaat kunt leveren.

Verschillende soorten grondeermiddel van Cosmar

U kunt bij Cosmar terecht voor verschillende soorten grondeermiddel. Zo vindt u bij ons MKS; voorstrijkmiddel voor het gronderen van cellenbeton en bouwmaterialen voor grote poriën. Het is een reukloze maar gekleurde stof, zodat u goed kunt zien welk deel u al gehad heeft. Het wijzigt de hechting of isolerende eigenschappen van de ondergrond niet. Daarnaast bieden we u ook K8; voorstrijkmiddel voor het gronderen van silicaatsteen. Het is speciaal voor deze ondergrond ontwikkeld en het dringt door tot in de poriënstructuur van deze ondergrond. Het is daarnaast onbeperkt in tijd behandelbaar en de hechting verbetert aanzienlijk.

Vind een verdeler bij u in de buurt

Als u graag ons grondeermiddel wil aanschaffen, dan kunt u terecht bij ons verdelers. Door heel België worden onze producten verkocht. U vindt op onze website makkelijk de verdeler bij u in de buurt. Voor meer informatie over onze producten kunt u ons altijd contacteren door te bellen naar 0032 (0) 14 23 07 71.

Misschien vind u dit ook interessant:

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid