Cosmar Industries

Goede Service

Gespecialiseerde producten

Kwalitatief aanbod

Anti corrosie middel

Bij Cosmar vindt u anti corrosie middel voor de professionele bezetter. Wij hebben als doel om het leven van de professionele bezetter een stuk makkelijker te maken, door de beste producten te leveren. U kunt bij ons terecht voor professionele voorstrijk-, aanhechtings- en hulpmiddelen, als ook anti corrosie middel.

Cosmars anti corrosie middel METAL DEC

U wilt graag dat uw metalen structuren vrij blijven van corrosie. Schaf daarom METAL DEC aan, een corrosie werend product voor uw metalen structuren. METAL DEC biedt hulp bij zowel herstellingswerken als nieuwbouw. Door het te mengen met cement of pleister vormt het een dunne mortel voor uitstekende hechting aan geschilderde of blanke metalen structuren in de bouw. Dit anti corrosie middel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het is belangrijk dit niet te mengen met water, maar altijd te mengen met cement of pleister.

Andere hulpmiddelen

Naast dat u bij ons terecht kunt voor het beste anti corrosie middel, bieden we ook andere hulpmiddelen aan, zoals kleurloos impregneermiddel voor het neutraliseren van wateroplosbare zouten en behandelingsproducten tegen schouwroet. U vindt onze handige hulpmiddelen bij veel verschillende verdelers. Op onze website kunt u makkelijk de verdeler bij u in de buurt vinden. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0032 (0) 14 23 07 71.

Misschien vind u dit ook interessant:

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid