Cosmar Industries

Goede Service

Gespecialiseerde producten

Kwalitatief aanbod

Bezetten cement

Bij het bezetten van cement is het belangrijk dat u het juiste voorstrijkmiddel gebruikt. Zo wordt de zuigkracht van het cement weggenomen en hoeft u het cement maar één keer te bezetten. Goed voorstrijkmiddel voor het bezetten van cement vindt u bij Cosmar. Wij zijn er voor de professionele bezetter en bieden u dan ook professionele voorstrijk-, aanhechtings- en hulpmiddelen.

Het bezetten van cement: gebruik het juiste voorstrijkmiddel

Cosmar biedt verschillende voorstrijkmiddelen voor verschillende ondergronden. Het is belangrijk dat u het voorstrijkmiddel voor de juiste ondergrond gebruikt. Voor het bezetten van cement kiest u bijvoorbeeld voor MKS: een voorstrijkmiddel voor het gronderen van bouwmaterialen met grote poriën en cellenbeton. Het reukloze en gekleurde MKS penetreert, dankzij de unieke samenstelling, de oppervlakteporiën van cement zonder de hechting of de isolerende eigenschappen ervan te wijzigen. Daarnaast blijft het cement ook dampdoorlatend en zorgt het voor een verhoogde aanhechting. Het bezetten van cement wordt zo een stuk makkelijker.

Wij maken het leven van de professionele bezetter makkelijker

En dat is dan ook ons doel. Door professionele voorstrijk-, aanhechtings- en hulpmiddelen te produceren zorgen we ervoor dat bijvoorbeeld het bezetten van cement een stuk makkelijker wordt. We hebben ook voorstrijkmiddelen voor bijvoorbeeld gebakken stenen of silicaatstenen. Voor het aanschaffen van onze producten gaat u op zoek naar de verdeler bij u in de buurt. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0032 (0) 14 23 07 71.

Misschien vind u dit ook interessant:

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid